Fudbal

KO BI MU ZAMJERIO: Ronaldova veza u krizi zbog ove zgodne manekenke?

Veza Cristiana Ronalda i njegove partnerice Georgine Rodriguez navodno je u krizi, a slavni nogometaš flertuje s drugim ženama.

ronaldo-manuela-Bljesak.info

Talijanska manekenka Manuela Ferrera pohvalila se novinarima da joj Ronaldo šalje poruke te da je njezin broj nabavio od zajedničkog prijatelja nakon što ju je vidio i oduševio se njezinom ljepotom, prenosi “Slobodna Bosna“.

“Napisao mi je da sam lijepa, a onda smo nastavili razgovor”, pohvalila se 34-godišnja manekenka, a nakon što je članak o nekoliko poruka koje joj je Ronaldo navodno poslao izašao u novinama, ona se njime pohvalila na Instagramu.

Šuškanja o krizi u Ronaldovoj vezi s Georginom započela su ovog tjedna, nakon što je ona sama otišla u Argentinu zbog smrti svoga oca.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh