Fudbal

Menalo još uvijek nigdje nije otišao: Nisu samo Gornik i Gorica opcije

Bh. fudbaler Luka Menalo, do kraja prijelaznog roka mogao bi privremeno napustiti Dinamo. Tu mogućnost je najavio i Dinamov trener Nenad Bjelica, koji je otkrio da za ovog krilnog igrača postoje zainteresovani klubovi.

Luka Menalo - Haber.ba

Postoji mogućnost da Menalo ode na posudbu, ima dosta upita za njega. Vidjet ćemo što će biti s Matelom. Pregovara se o tome da se raskine ugovor, da obje strane budu zadovoljne. To je to, izjavio je Nenad Bjelica.

U poljskim medijima prije nekoliko dana spominjao se Gornik kao moguće odredište u karijeri Menala, koji je ove sezone u HNL-u skupio 10 nastupa, uglavnom ulazivši sa klupe za rezervne igrače. Hrvatski mediji su špekulisali i da bi mogao završiti u Gorici, ali do toga zasad nije došlo. Menala bi rado u svom Sheriffu vidio i njegov trener iz Širokog Goran Sablić.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh