Fudbal

Sve izvjesniji Memiševićev transfer u Schalke

Schalke 04 suočava se sa brojnim problemima ove sezone, a situacija iz sedmice u sedmicu ne postaje nimalo bolja. Proteklog vikenda povrijedila su se tri fudbalera Schalkea, što je ujedno bio i razlog da se ponovo aktivira priča o prelasku bh. fudbalera Semira Memiševića u ovaj klub.

Samir Memišević - Haber.ba

Njemački mediji su početkom januara špekulisali da bi Memišević mogao napustiti Groningen i pojačati Schalke, a sada priča poprima i ozbiljan ton, obzirom da su Schalkeu pod hitno potrebna rješenja u defanzivi.

Ovo će nam donijeti probleme i to ne samo danas, već i u narednim danima i sedmicama, rekao je Tedesco i dodao:

Hitno nam je potreban stoper!

“Kicker” piše da je Memišević najozbiljnija opcija koju Schalke razmatra u ovom trenutku.

Prije nego što dođe do transfera, oni moraju biti provjerena imena, rekao je Tedesco koji pored Memiševića u defanzivi razmišlja i o ofanzivnim opcijama od kojih se ističu Matondo iz Manchester Cityja i Moise Kean iz Juventusa.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh