Fudbal

Gojak: “BiH će igrati EURO!”

Reprezentativac Bosne i Hercegovine Amer Gojak za hrvatske medije govorio je o pripremama Dinama i treneru Nenadu Bjelici, a dotakao se i reprezentacije.

Amer Gojak - PR/Haber.ba

Najvažnije je da smo svi spremni za proljetni dio prvenstva. Odradili smo sve što smo planirali i čekamo nastavak sezone. Što se tiče pohvala, naravno da mi gode. Jako olakšava kada vam trener vjeruje, kada često razgovara sa vama. To mi mnogo znači. Svi smo u svlačionici kao porodica i zajedništvo je nevjerovatno, kazao je, pa se osvrnuo i na svoju porodicu:

Porodica je najvažnija za moj uspjeh. Majka Dika, tata Ahmet i brat Moamer. Mama i tata žive sa mnom u Zagrebu, a brat ne može zbog posla. On je policijski inspektor, ispričao je.

Smatra da Zmajevi mogu izboriti plasman na EP.

Jasno mi je da moram igrati u Dinamu dobro, da bi me selektor pozvao. Nadam se i vjerujem da će BiH izboriti nastup na Evropskom prvenstvu i da ću ja biti tamo. Imamo dobru reprezentaciju, ali i grupu gdje možemo igrati sa svakim. BiH će u ovim kvalifikacijama pokazati da se radi o kvalitetnoj reprezentaciji, kazao je na kraju.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh