Fudbal

Begović na izlaznim vratima, zainteresovan čak i City

Engleski mediji jutros su donijeli informaciju kako bi Asmir Begović mogao napustiti Bournemouth nakon što je izgubio mjesto prvog golmana.

Asmir Begović - Twitter

Trener ove momčadi, Eddie Howe, odlučio je u meču prošlog kola sa West Ham Unitedom šansu dati Arturu Borucu, poručivši kako se Begović mora ponovo dokazati.

The Sun golmana reprezentacije BiH dovodi u vezu sa Manchester Cityjem, koji želi angažovati iskusnijeg čuvara mreže, s obzirom da je odavno bez povrijeđenog Brava, dok je Edersonova zamjena mladi i nedovoljno iskusni Muric. Begović bi u slučaju dolaska u Manchester City bio rezerva Edersonu, koji je branio na sva 23 meča ove sezone. Olakšavajuća okolnost za tim sa Etihada moglo bi biti to što se Begović u Engleskoj ne smatra strancem.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh