Fudbal

Sead Kolašinac pod zastavom BiH “ratovao” protiv klupskih kolega

Proteklog vikenda fudbaleri Arsenala su u gradskom derbiju sa 2:0 savladali Chelsea i tako zaostatak za Plavcima smanjili na samo tri boda.

Sead Kolašinac - Twitter

Topnici u posljednje vrijeme igraju dosta promjenljivo, no španski stručnjak na klupi Arsenala Unai Emery očito smatra kako bi pitanje forme mogao riješiti kvalitetnim “team buildingom”.

Tako je sa svojim fudbalerima novu radnu sedmicu “otvorio” na posve neuobičajen način. Naime, igrači Arsenala jučer su umjesto s loptama, trenirali s puškama u rukama. Naravno riječ je o puškama za paintball, a fotografijom s ovog zanimljivog “team buildinga” pohvalio se i menadžer kluba sa Emiratesa koju je objavio na Twitteru.

Izgleda da su među najratobornijim bili reprezentativac Bosne i Hercegovine Sead Kolašinca i Grk Sokratis Papastathopoulos, s obzirom na to da su u “ratni pohod” ponijeli zastave svojih zemalja, piše “Faktor“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh