Fudbal

Prandelli jasan: Želim da Zukanović ostane!

Trener Geone Cesare Prandelli je pred jučerašnju utakmicu sa Milanom govorio o Ervinu Zukanoviću koga želi zadržati u klubu.

Ervin Zukanović - Haber.ba

Za usluge bosanskohercegovačkog reprezentativca interes su pokazivali Udinese, Bologna, SPAL, pa i turski Trabzon, no čini se da od toga neće biti ništa.

– Ranije sam razgovarao sa Ervinom Zukanovićem koji je motivisan i mi želimo da ga zadržimo u svojim redovima. Može biti koristan budući da može pokriti mnoge pozicije u ekipi, rekao je trener Genoe uoči utakmice protiv Milana. Zukanović je karijeru počeo u omladinskim kategorijama Željezničara, igrao je još za A. Lustenau, Velež, Sulzberg, Uerdingen, Dender, Eupen, Kortrijk, Gent, Chievo, Sampdoriju, Romu, Atalantu, te Genou. Ove sezone je nastupio na deset utakmica za Genou dok je za reprezentaciju Bosne i Hercegovine odigrao 32 susreta, ali se nije upisao u strijelce.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh