Fudbal

Vranješ nakon skandala ostaje i bez kluba

Ognjen Vranješ će, po svemu sudeći, ostati bez angažmana u Anderlechtu nakon skandala sa Jelenom Karleušom.

Ognjen Vranješ - Expresstabloid.ba

Prema saznanjima belgijskih medija, čelnici Anderlechta će zakazati sastanak sa Vranješom i saopštiti mu da je afera narušila i njegov i ugled kluba, kao i da će morati da potraži novi klub do 31. januara, dokad traje zimski prelazni rok.

Bh. fudbaler trenutno ne prisustvuje treninzima zbog, kako je generalni direktor Michael Versueren rekao, zdravstvenih problema uzrokovanih lošom krvnom slikom. On je, kako se navodi, otkrio i da u klubu još analiziraju sve informacije u vezi afere čiji je Vranješ glavni akter i da će se oglasiti i donijeti odluku kada budu imali cijelu sliku i sve informacije.

Vranješ je prošlog ljeta prešao u Anderlecht za 3,2 miliona eura, a u centru skandala našao se na početku ove godine kada je Duško Tošić Karleuši oduzeo telefon u kom je pronašao dopisivanja sa njim. Uslijedila je svađa Karleuše i Vranješa, iznošenje nagih fotografija i detalja afere, a javnost se svakog dana šokira novim informacijama.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh