Fudbal

Kopenhagen stopirao Kodrin transfer u Gijon

Španski La Voz objavio je jučer da je Sporting Gijon odustao od Kenana Kodre. Napadač bh. reprezentacije po svaku cijenu želi napustiti Kopenhagen, a jedan od mogućih kupaca bio je i Gijon.

Kenan Kodro - SCsport.ba

Ipak, od početka januara dva kluba nisu imali kontakt, što će reći da danski prvak Kodru nije želio pustiti natrag u Španiju.

Umjesto Kodre, Gijon se okrenuo Alexu Alegriju. Šta će do kraja prijelaznog roka biti sa Kodrom veliko je pitanje. Osim Gijona dugo se špekuliše i o interesovanju Valadolida, što bi u ovom trenutku možda bila i najbolja opcija za njega.

Čini se da će, u slučaju da ostane dio Kopenhagena, Kenan biti osuđen na klupu ili tribine, a to nikako ne bi bila dobra opcija, posebno želi li i dalje ostati član reprezentacije.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh