Fudbal

Mešanović: “Jaka konkurencija je odlična stvar”

Jasmin Mešanović je sa Mariborom započeo pripreme za proljetni dio sezone. Sa kratkog odmora u domovini u Sloveniju se vratio u dobrom raspoloženju. U razgovoru za Vestnik kazao je da ga posebno raduje što tokom zime nije bilo odlazaka, a nada se i da će sve igrače do početka proljetnog dijela poslužiti zdravlje.

Jasmin Mešanović - Haber.ba

– Uradili smo lakše treninge koji su dobra osnova za teži rad koji slijedi. Poželjeli smo prave treninge i rad sa loptom. Dosadašnjim dijelom priprema smo svi zadovoljni, kaže Mešanović.

Kaže i da su Mariborčani po prvi put od njegovog dolaska u klub tokom zime relativno mirni. Devet bodova prednosti u odnosu na Olimpiju ipak nije garant osvajanja naslova prvaka. Osvrnuo se i na konkurenciju u napadu.

– Velika konkurencija je motiv za sve nas. Znamo da neće biti dovoljno minuta za sve, ali svi se trudimo i nadamo da ćemo biti u prvom planu, rekao je bh. napadač.

Prokomentarisao je i igre reprezentacije i poziv koji je prije godinu dobio, pa odbio.

– Ja ću nastojati igrati dobro za Maribor, a ukoliko selektor odluči da mu trebam bit će to velika stvar. Svakako da očekujem poziv, poručio je Mešanović.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh