Fudbal

Kapiten Zvijezde veličao dan RS, klub poslao žestok odgovor

Nogomet u Bosni i Hercegovini potresa novi skandal.

Dejan Popovic-Gradacackiglas.com

Kapiten Nogometnog kluba Zvijezda Dejan Popović veličao je na društvenoj mreži Instagram dan Republike Srpske i čelnici ovog kluba su njegov potez najoštriji osudili, piše “Radiosarajevo.ba“.

“Povodom današnjeg postupka igrača i kapitena Popovića koji je neprimjerenom i nepotrebnom objavom na društvenoj mreži Instagram narušio ugled našeg kluba, NK Zvijezda najoštrije osuđuje i smatra potpuno šokantnim i krajnje neprimjerenim njegovo ponašanje.

Njegova poruka ne predstavlja osobine sportiste koji bi trebao nositi dres našeg kluba i sportiste koji bi trebao biti uzor našim mladim igračima.

Stoga će Upravni odbor veoma brzo donijeti konačnu odluku o budućnosti ovog igrača u klubu grada Zmaja od Bosne. NK Zvijezda Gradačac neće dopustiti u svojim redovima slučaj “Vranješ”.

Izražavamo duboko razočarenje i žaljenje zbog postupka našeg igrača”, navodi se u saopćenje ovog kluba.

Podsjetimo i to da je Dejan Popović rodom iz Trebinja koji je iz NK Čelika prije dvije godine došao u NK Zvijezdu.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh