Fudbal

Zrinjski započeo pripreme za proljetni dio sezone

Fudbaleri Zrinjskog od danas su ponovo u pogonu. Nakon jednomjesečne pauze, Blažu Sliškoviću na raspolaganje se stavio 31 igrač, među njima i nekoliko novih lica. Trener Zrinjskog vjeruje da će svi na treninzima davati maksimum, te da on neće griješiti i o nekoga od njih se ogriješiti.

Zrinjski - Haber.ba

Na svakom pojedincu je da kroz treninge i utakmice izbori sebi minutažu i mjesto u prvih 11 ili među 18 najboljih. Moje je da budem objektivan. Nadam se da niko na kraju neće biti zakinut. Onaj ko svojim radom izbori mjesto izbit će u prvi plan, a do kraja priprema ćemo skratiti spisak igrača, rekao je Slišković.

Zrinjski je angažovao nekoliko pojačanja, a Slišković je i za njih kazao da će minutaža zavisiti isključivo od njih samih.

Nadamo se da će nas zaobići pehovi i povrede koje su nas pratile tokom jeseni, dodao je.
Na prvom treningu pojavio se 31 igrač. Od novih imena tu su Vasilije Kolak, Ivor Krešić, Renato Gojković, Nikola Rodin, Igor Savić, Abid Mujagić, Anes Mašić, i Nermin Hajdarević. Nakon Mostara Zrinjski će dio priprema obaviti u Makarskoj, a dio i u Medulinu.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh