Fudbal

Pjanić je želio u PSG, ali je Juventus stopirao odlazak

Miralem Pjanić je prošlog ljeta želio napustiti Juventus, tvrdi poznati francuski novinar Abdellah Boulma koji je putem Twittera objavio da je bh. as namjeravao preći u Paris Saint Germain.

Miralem Pjanić - Nezavisne.com

Pjanić je navodno ostao nekoliko dana u Parizu kako bi pregovarao sa rukovodstvom PSG-a oko prelaska u redove francuskog prvaka, ali do transfera ipak nije došlo.

Kako navodi pomenuti novinar, Pjanić je itekako želio potpisati za PSG, ali Parižani nisu bili zainteresovani za njegove usluge u tom trenutku.

I prije prelaska u Juventus mediji u Francuskoj Pjanića su selili na Park prinčeva. Njegova treća domovina uz BiH i Luksemburg je Francuska u kojoj je stekao potpunu igračku reputaciju. Igrao je za Metz i Lyon.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh