Fudbal

Fudbaler iz Premiershipa uhvaćen kako šmrče kokain?

Fudbalski savez Engleske (FA) pokrenuo je istragu nakon napisa u otočkim medijima da je jedan fudbaler iz Premiershipa izbačen iz noćnog kluba, nakon što je uhvaćen kako šmrče kokain.

Kokain - Radioask.co.ba

“The Sun” je objavio da je neimenovanog fudbalera, navodno, uhvatio saigrač u WC-u diskoteke.

Zatim se pojavio i mendažer ekipe koji je mislio da je njegov fudbaler “samo pijan”.

“Nije bila službena zabava kluba, ali nekoliko pića nakon utakmice pretvorili su se u zabavu na kojoj se našlo nekoliko igrača i menadžer kluba. Saigrač ga je vidio kako šmrče kokain. Nakon pola sata bio je u velikom haosu, nije bio samo pojan. Šef je poludio, izveo ga je na sporedni izlaz i poslao kući taksijem, misleći da je popio previše”, otkrio je izvor iz kluba za “The Sun”.

“Želimo ohrabriti sve one koji imaju informacije o bilo kojem slučaju dopinga da to slobodno prijave nama”, objavili su iz FA.

Navodno je ova situacija šokirala članove ekipe i izazvala raskol u svlačionici, prenosi “Faktor“.

Igrači koji su pozitivni na kokain mogu se suočiti s dvogodišnjom suspenzijom.

Kokain u krvi može ostati 48 sati, a u urinu do četiri dana. Igrači su upozoreni da test urina može biti obavljen u bilo koje vrijeme.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh