Fudbal

Anderlecht: Vranješ najveći promašaj u 2018.

Belgijski Voetbalprimeur uradio je pregled učinka ljetnih akvizicija tamošnjih klubova, a jučer je došao red i na Anderlecht.

Ognjen Vranješ - Twitter

Kako se to moglo i pretpostaviti, nakon svega što se dogodilo ove polusezone, najgore pojačanje je Ognjen Vranješ koji je iz AEK-a prešao u Anderlecht za 3,2 miliona eura.

Vranješ je dobio ocjenu 0/10. Igrač je o kojem se najviše diskutovalo od svih 15 novajlija kluba. Više je obraćao pažnju na periferna pitanja nego na igru. To je uvijek loš signal. Dobijanje kartona je specijalitet kuće, a Vranješ je pažnju više privlačio objavama na Instagramu i fašističkim tetovažama, naveo je autor teksta.

Navijači Anderlechta mu žele vidjeti leđa što prije. Može li Bosanac spakovati sve svoje kofere na ljeto, upitali su se analitičari.

Šta će biti sa Vranješom? Da li su mu dani odbrojani u belgijskom klubu? Prvi dani prelaznog roka će to i pokazati.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh