Sport

Novi uspjesi karatista Bjelopoljca

Međunarodni turnir “16 Ilidža Open 2022”, održan je u nedjelju u Sarajevu, u organizaciji Karate kluba “Champion” Ilidža iz Sarajeva. Na turniru je nastupilo 7 država iz 87 klubova i 970 takmičara.

Karate klub Bjelopoljac nastupio je sa 14 takmičara, te osvojio 11 medalja u disciplinama kate i borbe pojedinačno.

“S obzirom na izuzetno jaku konkurenciju, možemo biti zadovoljni rezultatima i zalaganjem naših takmičara. Turnir je jedan od najboljih u regiji. Sam ambijent dvorane Hotela Hills, popratne sale za takmičare, udobnost, vrhunsko osoblje, čistoća, usluga i sve što vrhunski hotel može pružiti, činili su posebnim ovaj turnir. Čestitke organizatoru -Karate klub Champion na čelu sa Denisom Muhovićem, timu volontera i zahvalnost našem sponzoru – kompaniji ZASA na čelu sa Almirom Zlomužicom kojem ovim putem još jednom zahvaljujemo na podršci koju svo vrijeme pruža Karate klubu Bjelopoljac, rekao nam je prvi čovjek Bjelopoljca Adnan Pajić.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh