Muzika

Voditeljice Eurosonga još jednom su bile u centru pažnje: Glamurozna modna izdanja za finale

Voditeljice Takmičenja za pjesmu Eurovizije Hannah Waddingham, Alesha Dixon i Julia Sanina oduševile su svojim modnim izdanjima za veliko finale u M&S Bank Areni u Liverpoolu.

voditeljice - Klix

Glumica i pjevačica Hannah Waddingham (48) pojavila se u svjetlucavoj ljubičastoj haljini spuštenih naramenica. Članica žirija showa “Britain’s Got Talent” Alesha (44) privlačila je poglede u svjetlucavoj plavoj haljini s visokim prorezom na butinama te izrezom i na struku koji je sezao do dekoltea.

Ukrajinska rock zvijezda Julia Sanina odala je počast svojoj domovini pojavivši se u žutoj haljini s naglašenim naramenicama. Triju se na bini pridružio i Graham Norton na početku emisije.

Dixon se kasnije presvukla u glamuroznu zlatnu haljinu, dok je Sanina ovaj put nosila plavu haljinu s providnim i šljokičastim detaljima.

Waddingham je za nastavak finalne emisije birala haljinu s volanima u nježnoj nijansi roze boje.

Međutim, od tri voditeljice ona koju će publika najviše pamtiti jeste upravo Hannah Waddingham koja je osvojila gledaoce svojim vokalnim sposobnostima, a potom i poznavanjem francuskog jezika.

Miljenica publike dobila je brojne komplimente na društvenim mrežama, a pisali su kako je: “Hannah Waddingham apsolutna kraljica.

“Hannah Waddingham haljina je veličanstvena!”, “Veliki obožavatelj Hane Waddingham i njene haljine”, bili su samo neki od komentara.

Pohvale nisu izostale ni za Aleshu kao ni za ukrajinsku pjevačicu, a trio je i za polufinalne emisije birao glamurozna izdanja kojima su privlačile pažnju gledalaca. prenosi klix


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh