Muzika

Zvezda Granda NOVOM PJESMOM RASPLAKALA NACIJU: “Jeza kroz tijelo, a oči pune suze”

Od kada se pojavila na muzičkoj sceni nekadašnja učesnica “Zvezda Granda” Sandra Rešić čekala je pravi trenutak da objavi numeru baš poput ove koja je danas ugledala svijetlost dana.

Sandra Rešić - screenshot

Stihovi pjesme “Prerano” gađaju direktno u srce te mnogi komentarišu da je postala hit već nakon prvog slušanja.

– Hvala vam što ste uz mene i što zajedno dijelimo momenat koji sam čekala 8 godina – poručila je pjevačica odmah po objavljivanju novog singla.

Mada se ovakav projetak od Sandre i očekivao, veliko iznenađenje uslijedilo je kada se učesnik rijalitija Stefan Karić pojavio u spotu.

Pjevačica je tokom snimanja blistala u zagrljaju popularnog beogradskog šmekera, a svaki stih su dočarali emotivnim scenama te je u spotu pao i poljubac!

“Čekalo se i vrijedilo čekanja”, “Sva sam se naježila dok sam slušala pjesmu”, “Ja ne mogu da prestanem da plačem”, “Prelijepo ekranizovano! Ovo je remek djelo!”, “Savršenstvooo, rijetko koja pjesma mi se na prvo slušanje toliko dopadne”, “Rasplakala si me, eto… Emotivno i dinamično”, “Jeza kroz tijelo, a oči pune suza”,samo su neke od prvih reakcija fasciniranih slušalaca, piše Grand.online.

Klikom na video ispod poslušajte pjesmu i procijenite sami:


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh