Muzika

ZVEZDI GRANDA OBILI AUTO, pokrali mu lične stvari

Pehovi i čudne stvari se dešavaju! U to se najbolje uverio pobednik “Zvezda Granda” Mahir Mulalić iz Gračanice koji je nakon neprijatnosti na dan pobedničkog koncerta, doživeo još jednu ali ovoga puta u Sarajevu.

Naime, pevaču je usred dana obijen automobil marke “Škoda”, koji je inače nakon pobede u takmičenju dobio na poklon od “Grand produkcije”, a pokradene su mu lične stvari koje je imao u kaseti auta.

– Tačno je, obili su mi auto. Srećom nije ništa ozbiljnije, samo da smo živi i zdravi, ostalo je manje važno – potvrdio je Mulalić za Grand Online.

– Uzeli su mu samo neke lične stvari, ništa strašno i ništa što se ne može nadoknaditi – rekao je i dodao da ni sam ne zna kome trebaju njegove lične stvari poput jakne. Na našu konstataciju da su to sigurno obožavateljke, budući da ih ima u velikom broju, pevač se slatko nasmejao.
– Sigurno su obožavateljke, da ne zamerim nikom (smeh) – zaključio je Mahir, prenosi Grand


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh