Muzika

MLADA BLISTALA U RASKOŠNOJ VJENČANICI: Dubravka i Toni Cetinski obnovili bračne zavjete

Pevač Toni Cetinski poslednjom objavom na društvenoj mreži Instagram iznenadio je svoje fanove.

Tony Cetinski - Avaz.ba

Naime, hrvatski muzičar pre sedam godina u Las Vegasu venčao se sa svojom izabranicom Dubravkom, a sada je skladni par odlučio da obnovi bračne zavete u crkvi.

Pedesetdvogodišnji umetnik sa svojim pratiocima podelio je fotografiju na kojoj zaljubljeni par nasmejano pozira. Mlada je blistala u raskošnoj venčanici, dok se on odlučio za elegantno odelo crne boje.

– Svako dobro koje imamo ili činimo može jedino dolaziti od Boga koji je samo Dobro. Isto tako ljubav ako hoće biti prava, mora dolaziti od Božje ljubavi. Redovno prisustvovanje svetoj misi i primanje Hristovog tela čini da postajemo novi ljudi, kristolici. Tada je i naša ljubav bliža onoj pravoj ljubavi kakvu vidimo da Hrist ima prema nama. Sami nemamo snage ljubiti do večnosti, ali snagom zahvaljivanja, možemo ljubiti iznad ljudskih dimenzija. Zato ima smisla poziv koji supružnici nalaze kod svetog Pavla koji govori o smrti na krstu koja se nastavlja u blagodarenju. Muževi, ljubite svoje žene kao što je Krist ljubio Crkvu te sebe predao za nju – napisao je Cetinski pokraj fotografije.

Nakon objave popularnog pevača usledile su čestitke kolega, prijatelja i fanova, koji su im poželeli sreću u nastavku zajedničkog života.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh