Muzika

Marija Šerifović se skinula u vrelom Los Anđelesu: Evo ko joj pravi društvo!

Pjevačica Marija Šerifović tokom svog boravka u Los Anđelesu redovno obavještava svoje pratioce na društvenim mrežama o dnevnim aktivnostima, te je danas pokazala kako se opušta.

Naime, ona je uslikala noge dok se sunčala pored bazena, a uz to je pokazala kakav raj je okružuje.

Ona je podom objavila i snimak na kojem nazdravlja sa pjevačicom Jovanom Pajić za koju je nedavno istakla da joj je jedini prijatelj na estradi.

– Moj krug prijatelja je godinama isti. Dobra sam sa Jovanom Pajić, ona mi je jedina drugarica sa estrade. Nas dve imamo zajedničko društvo, pa organizujemo kućne sjedeljke – ispričala je Marija jednom prilikom.

Inače, tokom svog boravka u Americi, Marija snima vlogove i u jednom od njih se požalila fanovima kako je bankrotirala tokom kupovine.

– Sto dolara ravno za nekoliko kesica, bankrotirala sam. Htjela sam da kupim neke baš dobre patike, da ne bude ovo standardno što kupujem, ali u Americi je sve 35 posto skuplje zbog taksi, tako da ništa – rekla je pjevačica u svom videu, prenosi Express


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh