Muzika

NATAŠA BEKVALAC ZAVRŠILA IZA REŠETAKA?! Oglasila se i poručila samo jedno!

Oproštajna poruka Nataše Bekvalac: “Želim da ponovo mogu da zagrlim mamu i tatu”

Nataša Bekvalac - express

Novosađanka koja važi za jednu od najlepših dama na našoj estradi, uradila je reklamni video za poznati brend šminke u kome je glumila ni manje, ni više, nego barbiku.

Lijepu Natu i inače upoređuju sa najpoznatijom lutkom, govore joj da liči na nju, a sada je postala prava, živa barbi, samo iza rešetaka!

Poznato je da život Nataše Bekvalac prate skandali i da mnoge možda i ne bi začudilo da završi iza rešetaka, ali ovog puta to je bilo samo za potrebe snimanja!

https://www.instagram.com/p/CJWQDbOJxAN/

– Moja omiljena lutka. Barbie…S njom sam se igrala kao mala. Želela sam da živim taj san… Savršen, ružičasti život… Ken i bar dvije Skiperke… Onda sam porasla i shvatila da nije sve tako ružičasto, ali i da pored toga život može biti srećan. Uostalom, kada je Barbie marila šta o njenom životu misli komšiluk? – napisala je pjevačica, a u komentarima su se svi oduševljavali.

“Ti si živa barbika boginjooo”, “Lutka”, “Barbie naša” samos u neki od komentara, prenosi Express


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh