Muzika

Skinula se Džej Lo, pratioci poludjeli

U novom singlu pojavila se bez ijednog odjevnog predmeta na sebi

Jennifer Lopez - NBCnews.com

Mnogo je holivudskih diva koje su se skinule do kraja za neke modne magazine, ali ne i slavna Dženider Lopez (Jennifer). Ipak, u 52. godini života to je odlučila promijeniti.

Zato je fanovima putem društvenih mreža servirala promotivni spot za svoj novi singl u kojem se pojavila bez ijednog odjevnog predmeta na sebi, prenosi “Avaz“.

Dijelove spota sada je objavila na Instagramu, na kojem je prati preko 130 miliona ljudi iz cijeloga svijeta.

Jedina stvar koju pjevačica i glumica nosi u videu je zaručnički prsten s golemim dijamantom, koji joj je dao Aleks Rodrigez (Alex Rodriguez).


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh