Muzika

Mariji Šerifović pozlilo nakon koncerta: Evo kako izgleda, poručila je “Korona nas..”

Uslijed novonastale situacije sa koronavirusom u Srbiji i merama zabrana okupljanja koja na snagu stupaju 12 marta, serija koncerata Marije Šerifović se nastavila.

MArija Šerifović - Kurir.rs

– Nikada ne bih rizikovala zdravlje ljudi, ali neka ovaj koncert večeras bude glasna borba i podrška za sve ljude koji se bore sa virusom. Nećemo dati da nas korona slomi muzikom i dobrom energijom se molimo za sve ljude širom svijeta – izjavila je regionalna muzička zvijezda.

Poznata pjevačica nije odložila nastup, zbog te odluke publika je bila oduševljena.

Marija je nakon dva koncerta u prepunom Centru “Sava”, završila na infuziji! Pjevačica se osetila malaksalo, pa je potražila pomoć ljekara.

– Marija je pored ta dva koncerta stigla i da snimi ” Zvezde Granda”.

– Bila je iscrpljena, zato su joj dali infuziju. Sada je sve u najboljem redu, i spremna je za naredne koncerte – rekao je izvor blizak pjevačici, prenosi Novi


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh