Muzika

MARIJA ŠERIFOVIĆ: SVAKO JE TAMO GDJE MU JE MJESTO

Poznata kao osoba bez dlake na jeziku, Marija Šerifović ni u posljednjem intervjuu nije štedjela pripadnike domaće estrade.

MArija Šerifović - Kurir.rs

Kako je vlasnica jednog od najmoćnijih ženskih vokala na našim prostorima, kao i jedina pjevačica koja je osvojila pobjedu na prestižnom muzičkom takmičenju “Evrovizija”, mnogi upravo Mariju smatraju najpozvanijom da da svoj prijeki sud o pojavama u muzici, prenosi pulsonline.

– Nervira me mnogo toga, a najviše manjak kvaliteta i kompromisi na koje ljudi pristaju zarad sitnih interesa – istakla je Šerifovićeva za “Gloriju”.

– Ipak, smatram da je svako tu gdje treba da bude i da za sve ima mjesta. Dopada mi se što u moru neukusa ispliva i neko autentičan i talentovan. Rijetko je, ali se desi – dodala je pjevačica, zaključujući priču da je poslednji koncert na kom se dobro provela zapravo bio van granica naše zemlje.

– Nastup Bruna Marsa u Los Anđelesu. On je jedan od rijetkih umjetnika koji me ostavljaju bez teksta.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh