Muzika

Pjevač “Rammsteina” dovezao avionom grupu u Moskvu?

Til Lindeman, pjevač njemačke industrijal metal senzacije „Rammstein“, snimljen je kako pilotira letjelicom kojom je bend stigao u Moskvu gdje večeras nastupa.

No image - Haber.ba

Muzičar se svojim umijećem pohvalio na Instagramu gdje je objavio kratak video-snimak u kojem se vidi kako sjedi za komandama aviona, upravlja letjelicom i razgovara sa pilotom, piše Russia today.

Til Lindeman nije bio odjeven kao pilot već je nosio kačket, naočare za sunce i običnu majicu sa kratkim rukavima, prenosi “RTS“.

Nije poznato da li je pjevač “Rammstein-a” krenuo putem svog kolege iz “Iron Maiden-a” Brusa Dikinsona i zaista postao pilot ili je samo zamolio pilota da vidi kako izgleda voziti avion.

View this post on Instagram

#till_lindemann_official #rammstein #moscow

A post shared by Till Lindemann (@till_lindemann_official) on


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh