Muzika

MARIJA ŠERIFOVIĆ UMALO DA ODE IZ ZVEZDA GRANDA! Ovo je potez Saše Popovića koji je promijenio SVE!

Marija Šerifović već tri godine unazad članica je žirija “Zvezda Granda”. Iako se nakon prve sezone spekulisalo da će napustiti šou, pjevačica je to oštro demantovala. Međutim, ispostavilo se da je Marija zaista željela da “okrene leđa” ZG i to nakon druge sezone.

Marija Šerifović - Instagram

“Istina je da sam tokom protekle godine mislila da je krajnje vrijeme da krenem dalje, međutim obradovao me je novi koncept”, ispričala je Šerifovićeva dodajući da ju je iz monotonije trgla odluka Saše Popovića da izmijeni način na koji se dosad vodila spomenuta emisija.

“Sada, kada svako od nas ima svoje kandidate i kada radimo s njima, takmičenje dobija pravi smisao”, ispričala je ona.

“Mislila sam da ću biti mnogo stroža, ali budući da sam odabrala vrhunske pjevače, ne moram mnogo da ih korigujem i “mučim”. Na moju sreću, svi su odgovorni i prema poslu se odnose s mnogo entuzijazma. Imam favorita i mogu da kažem da sam sigurna da je ove godine pobjednik u mojoj grupi”, zaključila je Marija.

Podsetimo, prije dve godine se spekulisalo o tome da će Marija Šerifović napustiti “Zvezde Granda” zbog javnih prepirki sa Džidžom, kćerkom drugog člana žirija Dragana Stojkovića Bosanca, prenosi Kurir


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh