Film i TV

Maja Marinković nakon turbulentne noći sa Stanislavom STREPI OD PRODUKCIJE, OVO JE RAZLOG

Prošlu noć u “Eliti” obeležila je beogradska starleta svojim postupcima, za koje je prilikom ulaska u rijaliti obećala da se neće događati. Sada, stiglo je gorko kajanje.

Maja Marinković - screenshot

Maja je nakon kratke svađe sa Krofakom zverski nasrnula na cimera Uroša Stanića, koji je primio nekoliko udaraca u glavu dok ostatak crnog stola nije pritekao da ga spasi.

Kao da se ne plaši novčane kazne za nastraj, Marinkovićeva je nastavila da se raspravlja sa svojim partnerom, i tom prilikom čule su se žestoke uvrede. Maja i Stanislav nisu štedeli jedno drugo. Ja njemu kažem jedinu stvari koja mi smeta, on to kao da namerno radi – rekla je Maja.

Nakon što su se strasti smirile, Marinkovićeva je sa cimerima podelila svoje strahove. Majo, ti moraš da se ponašaš normalno kao do sada, pa ćemo videti šta i kako će biti – dodala je Bojana.

– Meni nije jasno što je on sa mnom a tako se ponaša i on mi kaže da mu se sviđa, jeste on bio zagrejan, a onda mu je stigla čestitka – rekla je Marinkovićeva,piše Srbijadanas

– Ma kakvi njegovi stavovi, sada kada se objavi sve i vidi se šta je radio. On se ovde širio kako je rekao da neće imati a imao je – dodao je Đedović.

– Misliš da će ih pokazati? – upitala je Maja na šta je Đedović potvrdno odgovorio.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh