Film i TV

Najavljen novi učesnik “Elite”?Jednim potezom otkrio da puca na pobjedu u Beloj kući nakon DISKVALIFIKACIJE

Rijaliti šou program “Elita” definitivno obara sve rekorde gledanosti. Potezi takmičara komentarisani su kako na imanju u Šimanovcima, tako i u takozvanom spoljnom svetu.

Elita -srbija danas

Prethodni poduhvat ružičaste televizije, “Zadruga”, iznedrio je mnogobrojna imena koja se visoko kotiraju kada je rijaliti u pitanju.

Velika većina takmičara iz prethodnih sezona “Zadruge” nalazi se i u sadašnjoj “Eliti”, a kako je kroz projekat prošlo dosta ljudi, ne čudi da su mnogi veterani. Ono što je sve iznenadilo jeste potez jednog od bivših zadrugara. Naime, Aleksandar Bogunović Zverka poznat je po tome što je bio u rijalitiju ,,Zadruga”, ali i po tome što je neko vreme proveo u zatvorskoj ćeliji.

On je pre samo sat vremena na svoj profil okačio sliku iz studija “Pinka”, koja je očigledno uslikana tokom njegovog ulaska u “Zadrugu” ili tokom jednog od gostovanja u emisiji.

Zverka je u opisu te fotografije stavio krunu, kao da insinuira na ulazak i na pobedu. Zbog ovog njegovog poteza, dosta se spekuliše da li će se Zverka ponovo naći u rijalitiju, budući da je ostao produkciji dužan, jer je svojevoljno napustio imanje u Šimanovcima,piše Srbijadanas


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh