Film i TV

Oni su ODABRANI da napuste Belu kuću – Uslijedio ŠOK kada im je saopštena informacija

Maja je odlučila da pomrsi konce, pa je baš zbog toga izabrala njih dvoje.

Maja Marinković - srbija danas

Maja Marinković je novi vođa, a trenutno je u toku emisija “Izbor potrčka”, gde je ona odabrala svoje.

Ona je baš bila surova tokom odabira i nije štedela učesnike. Od prvog trenutka ću znati šta ću uraditi, imam potpuno pravo da postavim koga želim. Neka ustane Tamara Tik Tok i Luka Majčica, neka ustane Darijan i Sneža, Munja i Uroš, Aneli i Janjuš, Uroš i Jovana Pevačica – rekla je Maja.

– Neka sednu Darijan i Sneža, neka sednu Luka i Tamara, kao i Uroš i Stefani – rekla je Maja.Mislim da Aneli i Janjuuš imaju dosa da porazgovaraju, ali nekom drugom prilikom pošto su potrčci Jovana i Janjuš – rekla je Maja.

– Drago mi je što nas je poslala, da mi konačno završimo sa onim gde smo stali – rekao je Janjuš.Možda će i nju nagovarati ispod pokrivača na intimne stvari – rekla je Aneli,piše Srbijadanas

– Ne kupuj mir sa mnom da bi ja ćutala – rekla je Jovana.

– Maja razvali mozak ovim ljudima – rekao je Janjuš.

Detaljnije pogledajte na video-klipu u nastavku:


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh