Film i TV

Produkcija PREKINULA NOMINACIJE, takmičarima saopštena ŠOK ODLUKA – Stanislav Krofak na ozbiljnom testu

Nenadu Aleksiću nakon saopštenja potonule sve lađe!

Tokom sinoćnjih nominacija u Eliti, ukućani su birali između Mione Jovanović i njenog bivšeg dečka, Stanislava Krofaka Pantere, koji su nedelju za nama proveli u izolaciji.

Elitari su ih redom komentarisali, a kada su se nominacije približili kraju, Ivana Šopić je saopštila konačnu odluku, koja je sve prisutne ostavila u šoku.Gledaoci su imali drugačije glasanje, i gledaoci su odlučili da ostanu Miona i Stanislav u izolaciji i naredne nedelje. 70 odsto ljudi je glasalo da ostanu u izolaciji – rekla je Ivana.Kako je publika želela da pruži Mioni i Stanislavu još jednu priliku, oni će provesti još nedelju dana u izolaciji, kao potrčci, a Nenadu Aleksiću Ša, Mioninom sadašnjem izabraniku, potonule su sve lađe zbog ove odluke, pa je odlučio da se i on pridruži devojci u izolaciji i spava sa njom.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh