Film i TV

Lepom Mići KONAČNO STALI NA REP: NECENZURISANI SNIMAK pobune protiv njegove bahatosti – ovome se nije nadao

Rijaliti veteran ne može da veruje šta mu se događa!

Lepi Mića - Screenshot

Miona Jovanović u emisiji “Pitanja novinara” iznela je brojne detalje o vezi sa Stanislavom Krofakom, ali i nikad žustrije govorila o njegovoj vezi sa Majom Marinković. U jednom trenutku joj je trebao odmor, te je napustila Belu kuću, ali ni tamo nije imala mira od svog dečka.

Nenad Aleksić Ša je ključao od besa, dok je nnjegova devojka pokazala pribranost čak i u ovako zategnutim situacijama.Fora je što je ona njoj rekla da ga preboljeva a izgleda da nije još uvek – rekao je Darko.

– Ja sam rekao Ša da pusti da vidi sve šta će da kaže, on se nikako ne smiruje, tako će jedino da vidi da li mu se sviđa ili ne – rekao je Lepi Mića.Hoće li ovaj da ućuti ili ja neću da odgovaram! Voliš da nas cimaš više nego išta. Ako nemaš šta da razgovaraš, nemoj onda ni njih da komentarišeš, ja ne razumem njene kontradiktornosti -rekao je Ša.

– Meni ovde ništa nije jasno, Miona je u svom izlaganju uporedila sebe sa Stanislavovom ženom i da su njih dve jedine žene koje je poštovao najviše, a da je Maja samo za telesno pražnjenje i to je to. Miona da je iskrena sad i otvorena ne bi bila prisutna tolika nervoza – rekao je Đedović.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh