Film i TV

Dobio vozilo kao poklon za Bajram – Dejan Dragojević presrećan zbog dara: Otkrio šta je sve dobio za islamski praznik

Pobjednik “Zadruge 5” posti ceo ramazanski post, a već je počeo da dobija poklone od dragih ljudi za veliki islamski praznik.

Dejan Dragojević - novi

Dejan Dragojević ne samo da ima lepu devojku, nego je Jovana Stojanović i veoma pažljiva osoba te je svom dečku pripremila veliko iznenađenje u susret Bajramu.

O poklonu koji je kupila, snimili su i poseban video klip koji je naišao na veliko oduševljenje kod njegovih obožavaoca. Idemo do grada. Imam jedno iznenađenje za Dejana. Nešto što je tražio i spominjao da mu jako treba. Sada idemo da vidimo. Mislim da Dejan nema ni najmanju predstavu šta sam mu kupila za Bajram – rekla je Jovana.

– Možda plejstejšn? Možda kamera za snimanje? Možda si mi uzela patike? Pogušavao je Dejan da pogodi, a Jovana je misteriozno ćutala.

Njih dvoje su se dovezli do jednog tržnog centra.

– Mnogo sam gladan i žedan, mogao bih svašta da popijem. Živo me zanima šrta mi je kupila Jovana, pošto nemam predsatvu šta – rekao je Dejan.

Jovana je tada otišla u tržni centar a Dejan je ostao:

– Ako mi je kupila neki glupi poklon, završili smo – rekao je Dejan.

Jovana je brzo otkrila šta je kupila Dejanu. Reč je o električnom trotinetu.

-Opa, opa. Oooo. Nek mi je sa srećom – uzvinknuo je Dejan od sreće.

Onda su krenuli da se poljube, ali Dejan je odbio da se poljubi tri puta kao što Srbi obično rade.

– Dva puta, ne možemo tri puta. Ramazan je – rekao je Dejan.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh