Film i TV

TRESU SE Šimanovci: Zbog Marka Janjuševića obezbjeđenje reagovalo po hitnom postupku

Kako se bliži kraj “Elite”, bliži se i kraj živcima takmičara. Oni sukobi koje su na početku s uspehom izbegavali, kao da ih sada stižu, a pošto su emocije uzavrele, posledice njihovih sukoba mogu imati ozbiljne posledice. Tako je bilo i danas, tokom emisije koja je morala bihi prekinuta zbog Janjuša i još jednog takmičara.

Marko Janjušević Janjuš

Današnje popodne je bilo rezervisano za nastavak emisije “Gledanje snimaka”, a voditelj Milan Milošević zakoračio je u Belu kuću kako bi zajedno sa učesnicima pogledao snimke toga šta su ukućani pričali jedni drugima iza leđa, pa se posle pravili da se vole i poštuju.

Ovaj događaj je izazvao veliku pažnju gledalaca, posebno zbog sukoba između rijaliti para Teodore Delić i Nenada Macanovića Bebice, koji su se međusobno vređali na osnovu fizičkog izgleda.Međutim, sa njih je potpuno maknut fokus zbog još jedne svađe koja se uporedo dešavala. U međuvremenu je došlo do haosa Marka Janjuševića Janjuša i Borislava Terzića Terze, zbog kog je munjevito moralo da reaguje i obezbeđenje.

– Mene je on vređao da mi je ispala bradavica, ja sam njemu rekla da mu je ispala gu*ica -rekla je Teodora.

– Mene je ona pecnula za to pa sam samo ja njoj uzvratio, ništa sad toliko strašno -rekao je Bebica.

– Šta ti nju sad imaš da vređaš i da joj govoriš te reči, kao da si ti nešto bolji, ovako se ne ponaša prema jednoj devojci – rekao je Janjuš Terzi. Ma, hajde druže šta se ti mešaš sad ne razumem, nemaš sad potrebu ovde da je braniš -rekao je Terza.

– Ne razumem zašto sad jedini Janjuš brani Milicu i vređa Terzu, kao da on nju nikad nije odbranio do sad – rekao je Ivanm ,piše Srbijadanas

– Ispada kao da ti sad oćeš da se svađaš sa nama, šta hoćeš sad i ti, Ivane, nema potrebe da nas vređaš – rekao je Janjuš.

Oni su napustili program, pa svađu nastavili u dvorištu, a obezbeđenje ih je žustrim korakom pratilo kako bi sprečilo eventualnu katastrofu, znajući da Marko jako retko izgubi kompas tokom svađe, kao što je bio na korak da izgubi sada.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh