Film i TV

Majka je UKANALILA ZA SVE PARE! Aneli ni ne sluti šta joj mama radi napolju – “Ima još, ali ONA nije ispričala”

Lapsus ili nešto drugo…?

Aneli Ahmić

Aneli Ahmić je od samog početka “Elite” među najaktuelnijim takmičarima rijalitija, a afere sa kojima se dovodi u vezu su sve češće, piše Srbija danas.

Njena majka Jasmina je u početku izbegavala javna oglašavanja po pitanju ćerkinog učešća u rijalitiju, međutim, u poslednje vreme se to promenilo, a mama je nedavno i gostovala u emisiji “Pitam za druga”, gde je, prema mišljenju gledalaca “ukanalila” svoju ćerku, i to po drugi put.

  • Podsećanja radi, pre nekoliko meseci su se u domaćim medijima pojavile spekulacije kako je Ahmićeva navodno osuđena zbog šverca novca zarađenog od droge i to u iznosu od 720.000 evra. Kako piše u optužnici, a prenosi Telegraf, Aneli je osuđena zbog toga što je “u svesnom i namernom saučešću” transportovala novac od droge.

    1. 31.03.2018. godine iz Frankfurta na Majni u Istanbul novac od droge u visini od najmanje 180.000 eura

  • 2. 20.05.2018. godine iz Frankfurta na Majni u Istanbul novac od droge u visini od najmanje 180.000 eura
  • 3. 24.07.2018. godine iz Frankfurta na Majni u Istanbul novac od droge u visini od najmanje 180.000 eura
  • 4. 2.08.2018. godine iz Frankfurta na Majni u Istanbul novac od droge u visini od najmanje 180.000 eura

Dalje se navodi da je “sveukupno okrivljena Ahmić transportovala 720.000 evra novca od droge, za šta je dobila naknadu od 4.000 evra”.

“Dokaz o delu posebno proizlazi iz priznanja okrivljene Ahmić pred organima vlasti Bosne i Hercegovine 8.11.2018. godine i njezino saslušanje kao okrivljene u Minhenu 16.12.2020. godine”, takođe se navodi u optužnici.

Aneli je priznala da je transportovala kofere i da je znala da se u njima nalazi novac, ali da je “polazila od toga da taj novac potiče iz legalnih izvora, tako joj je garantovano”. Prema pisanjima “Telegrafa”, Aneli je tada osuđena na novčanu kaznu, ali do septembra 2023. kada se o ovoj aferi pisalo, još uvek kaznu nije platila.

Njena majka je sada pokušala da opravda postupke svoje ćerke iz rijalitija, ali i privatnog života, za koje je javnost osuđuje, ali mnogi smatraju da ju je zapravo “još dublje zakopala”.

– Afera “koferi” su zapravo jedina mrlja Vaše ćerke… – započela je voditeljka, a onda je Jasmina prekinula:

– Jedina mrlja u nje, koju je ona ispričala – naglasila je njena majka, što je navelo gledaoce da primete da ima još dosta toga, ali da još uvek nije ispričano.

– One se same kanale svaki dan sve više i više – poručila je Instagram stranica koja se bavi komentarisanjem rijalitija.

Srbija Danas


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh