Film i TV

KOJI BLAM – Ša jednim potezom ZGROZIO javnost – Zbog ljubomore UCIJENIO Mionu da Stanislavu uradi jedno

Ne može da podnese njegovo prisustvo.

srbija danas

Sinoć je u emisiji “Gledanje snimaka” jedna od glavnih tema bio odnos Mione Jovanović, Nenada Aleksića Ša i Stanislava Krofaka Pantere. Reper je nedavno zabranio Mioni da porazgovara sa svojim bivšim dečkom, a ona je rekla da će to ipak morati da uradi.

Sinoć je doživeo nervni slom zbog ovoga.

– Da li te nervira kada učesnici kažu da je Miona promenila mimiku lica kad je čula da je Stanislav želeo da spusti dron? – upitala je voditeljka Ša.

– Kako da mi bude? Normano je da mi nije ravna linija kad čujem takve stvari – rekao je Ša.

– Ja sam rekla da Mionu treba da pusti sama da govori. Ivana, ja pričam sa Ša otvoreno o svemu. Mislim da ona ne bi ušla sa Ša u vezu da joj se ne dopada, ali njen izraz je jako čudan. Ša želi da se bori za nju, ali kao da ispada da ne čini dobru stvar. Mislim da je potrebno da njih dvoje pričaju – kazala je Matora.

– Bolesno mi je da nekog zanima da li mu je bivši partner jeo ili spavao. Bolesno mi je da mu čestita rođendan – kazao je Ša.

– A šta ako Miona želi da razgovara sa njim? – upitao je Janjuš.

– Neka ide onda da razgovara, ali završila je sa mnom ako to uradi – kazao je Ša.

– Ša, niko od nas ne može da bude u tvojoj glavi i zna kako ti je, ali moraš da shvatiš neke stvari. Znaš li koliko je Stanislav stvari za Mionu i tebe uradio time što je rekao da ga Miona ne zanima? Mnogo! Zamisli da je došao i rekao nešto drugo? Ili da je samo ćutao? Misliš da bi onda bilo dobro? – kazao je Janjuš.

Srbija Danas


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh