Film i TV

Zadrugarka završila U BOLNICI – Nakon operacije poznato stanje u kojem se nalazi: “Pretjerala sam…”

Ona izgleda sviježe i odmorno.

srbija danas

Bivša učesnica i pobednica rijalitija “Zadruga 3” Iva Grgurić, završila je u bolnici zbog odluke da izvadi implante iz grudi.

Ona je prije par dana uhvaćena kako u pratnji majke dolazi u kliniku, a sada je objavila sliku iz bolničkog kreveta.

Ona je od svog prvog pojavljivanja bez ikakve prepreke javno govorila o svim korekcijama na svom licu i tijelu.

– Osjećam se kao da sam krenula na kafu, a ne na smanjivanje grudi. Povela sam predivnu majku sa sobom kao podršku koja mi generalno ne treba, jer se osjećam dobro. Ovo mi je neki put već da radim grudi, malo sam pretjerala uvijek je u prvom planu to – rekla je ona za domaće medije.

– Intuicija mi govori da treba da se smirim i udam jer imam trideset godina. Pretjerala sam, treba da priznam grešku – dodala je.

Ona je objavom stavila svojim fanovima doznanja da je sve prošlo u najboljem redu. Za nju sada sada slijedi oporavak i na fotografiji se vidi da je Iva u odličnom stanju.

Srbija Danas


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh