Film i TV

Janjuš RASKINUO sa Aneli nakon što je čuo šta se desilo sa Enom: Ahmićeva vrišti: “Vrati se bivšoj ženi”

Nikako neće da trpi da se ovako nešto radi u njenoj blizini.

Marko Janjušević Janjuš i Aneli Ahmić - screenshot

Marko Janjušević janjuš i Aneli Ahmić su krenuli žestoko da se svađaju u rijalitiju. Aneli je napravila žestoko scenu ljubomore jer nije mogla više da trpi što bivši košarkaš redovno spominje svoju bivšu suprugu Enom Senić.

Uroš Stanić je pokušao da smiri situaciju i da njih dvoje ne raskinu, ali Jabnjuš je jasno rekao, da ona može da se pokupi kada želi.

– Šta je ovo. Ja imam harizmu. To je samo dovoiljno da se ima akada se izađe odavde – rekla je Aneli.

– Jaoj kako ću te liferovati čim izađem odavde – rekao je besno Janjuš i time najavio raskid.

– Ovo što Janjuš radi, to radi jer ne zna šta će od dosade te spominje neke stvari koje smo još juče pričali. Jaoj da samo hoće završiti – rekla je Aneli.

– Šta ja to spominjem? Nisam čuo? – pitao je Janjuš

– Ne znam čemu spominjanje bivših partnera i što spominješ bivšu ženu – rekla je Aneli.

– Koga spominjem? Bivšu ženu? Ima da je spominjem do kraja života. Ja slušam o tvom mužu svaki dan. Ja sam nju spomenuo jer je i ona samo kupila balensijaga kaput. Šta tu nije jasno? – bio je surov Janjuš.

– Tvoja žena ne daje izjave napolju kao moj muž – rekla je Aneli.

– Šta je to strašno? Bolje bi ti bilo da se smiriš. jutros sam ti objasnio. Ako ti se ne sviđa, fiju, odlazi – viako je Jaško.

– Vrati se svojoj bivšoj ženi – vikala je Aneli.

Detaljnije u nastavku:

Srbija Danas


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh