Film i TV

Stanija je sada i ZVANIČNO ASMINOVA GOSPOĐA: Durdžiću se ostvaruju snovi – Ti si sve o čemu sam maštao

Najnovije iznenađenje popularnog para!

srbija danas

Dok se Aneli Ahmić u “Eliti” sa velikom setom priseća života koji je imala i svog bivšeg partnera o kome stalno iznova iznosi neke detalje, Asmin Durdžić napolju ima samo jedan cilj, a to je da svakodnevno i na sve načine osvaja djevojku koja ga je emotivno potpuno zanijela – Staniju Dobrojević, piše srbija danas.

Nakon što je objavio da joj je za rođendan koji se bliži (17. mart) kupio skupoceni automobil, Asmin se obratio Staniji na Dan žena, 8. mart.

– Ti si razlog, nada i san, sve što sam ikada želeo i celi život maštao… Alibabina žena! Srećan 8. mart – napisao je uz njenu fotografiju Asmin koji se na Instagramu potpisuje kao “Alibaba Alibabić”.

Inače, uoči praznika, Aneli se svađala sa Janjušem jer je poredila svoj odnos sa Durdžićem sa njegovim emocijama prema supruzi Eni, zbog čega je on odlepio i postavio je na mesto. Međutim, ona je čak i nakon što je Jasnjuš javno pokazao poštovanje prema svojoj bivšoj, legla sa njim u isti krevet i prepustila se vreloj akciji, pa je tako i ona dobila svoj poklon za 8. mart.

Srbija Danas


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh