Film i TV

JEDNA JE MAJKA – Anabela čestitala Luni 28. rođendan, fotografije i dirljiva poruka tjeraju suze na oči: “Do posljednjeg daha, lijepa moja”

“Voli te tvoja mama.”

Luna i Anabela - screenshot

Anabela Atijas dirljivom porukom oglasila se malo posle ponoći, 8. marta, pošto je nasljednicu Lunu rodila prije 28 godina upravo na Dan žena.

Uz emotivni video fotografija kada je Luna bila beba i djevojčica, majka joj je uputila nježne riječi.

– Mojoj kraljici srećan 28. rođendan. Ne znam kako se to desilo tako brzo, ali srećna sam, jer je još mnogo toga lepog pred nama. Do poslednjeg daha, lepa moja, voli te tvoja mama – napisala je Anabela.

Čestitke su se nizale, a među njima i od brojnih javnih ličnosti.

– Srećan rođendan od srca. Vaša emocija je nešto posebno – napisao je Dado Polumenta.

Srbija Danas


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh