Film i TV

Janjušević OTKAČIO Aneli: OVAJ SKANDAL bio kap koja je prelila čašu, ne želi baš ništa više sa njom

Veza Marka Janjuševića Janjuša i Aneli Ahmić je na staklenim nogama posljednjih desetak dana…

srbija danas

Veza Marka Janjuševića Janjuša i Aneli Ahmić je na staklenim nogama poslednjih desetak dana, i takmičari teško uspijevaju da pronađu zajednički jezik. Sinoć je Veliki šef napravio još jednu žurku u Bijeloj kući koja će se dugo prepričavati, a tokom žurke došlo je po mišljenju mnogih, do kraha njihove ljubavi.

Marko Janjušević Janjuš otišao je sa žurke, te je sve vrijeme šetao imanjem kako bi porazmislio o svemu što ga tišti. Da li je razlog Aneli ili je ipak nešto drugo u pitanju, ostaje nam da ispratimo. Ali kako smo kasnije primetili, Aneli se takođe povukla sa žurke, pa je sedela sa Miljanom Kulić i jadala joj se.

– Ja sam najgora za sebe. Janjuša i mene poremeti najmanja sitnica. Od poziva mi ne pričamo. Nije ovo prvi put da sam reagovala tako, ali šta da radim, takva sam. Nisam naivna, ali neću nikom da se uvlačim – kazala je Aneli.

– Što je ljut Janjuš – upitala je Miljana, piše Srbija danas.

– Jer ga nisam pozvala kad je Sita rekla da dođe. Ne znam šta da kažem – kazala je Aneli.

– Je l’ si čula kad je Sita rekla da uđe u govornicu – upitala je Miljana.

– Nisam čula to. Od šoka nisam razmišljala o tome. Ja sam sam rekla iskreno kako jeste – kazala je Aneli.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh