Film i TV

Aneli ovo NIJE USPJELA da sakrije – Javno isplivala ISTINA o Ahmićevoj: Jedan potez RAZOTKRIO njene namjere

Kamere su uhvatile njen pokret.

Aneli Ahmić danima je u centru medijske pažnje zbog veze sa Markom Janjuševićem Janjušem. S obzirom na to da su ozvaničili odnos oni zajedno spavaju u rehabu.

Pored Aneli, sa Janjušem boravi i pas Vesna koji je postao favorit među fanovima, ali i većini cimera u Beloj kući.

Pored ljubitelja, tu su i oni kojima Vesna očigledno smeta, a među njima našla se i Aneli Ahmić. Svakoga dana objavljuju se klipovi na kojima učesnica pokušava da udalji psa od sebe ali i Janjuša.

Tako je sinoć nastao klip iz rehaba. Janjuš se spremao za spavanje, a Aneli je bila u krevetu. Vesna je verno pratila svog gazdu pa je takokada je Janjuš krenuo na spavanje momentalo krenula za njim i ušuškala se kod Aneli.

Ahmićevoj je to očigledno zasmetalo, što se može primetiti i na samom klipu. Ona je nogom pokušala da je gurne sa kreveta, ali se Vesna vešto pomerila i ponovo ušuškala, piše Srbija Danas.

Detaljnije pogledajte na video-klipu u nastavku:


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh