Film i TV

Slijedi KAZNA? Miljana izašla iz Bijele kuće, pa uputila ŽESTOKE prijetnje Darjanu: “Dobro sam se IZVUKAO”

Ona je bila bijesna na njegovo jučerašnje ponašanje.

Miljana Kulić - srbija danas

Miljana Kulić izašla je ispred Bijele kuće vidno iznervirana jer se Darijan Radomirović, njen novi rijaliti dečko, nasmijao na njeno ljutito lice.

Ona je to shvatila kao uvredu i ruganje, pa se razbesnela i odlučila da se udalji od njega. Ipak je jedan njen postupak šokirao sve, a to je da je ona zapretila Darijanu da će ga prebiti ako nastavi sa takvim ponašanjem prema njoj.

– Nasmejem se nekad, jer si mi preslatka kad si ljuta i mnogo si se.si. Šta da radim, ne smejem ti se u facu da te provociram, nego te pogledam kad si ljuta i preslatka si – rekao je Darjan.

– Pa i meni je preslatko da ti opalim šamarčinu, kosu mi čupaš – rekla je Miljana.

– Nisi me do sada nikada udarila, pa nemoj ni sada. Dobro sam se izvukao – rekao je Radomirović.

– Idem, samo mi daj ruku nešto da vidim – dodao je on.

– Nema šta da gledaš, ti si već sve pokazao – rekla je Miljana.

– Šta ima više da te gledam, išamaraću te kao konja – zapretila mu je Kulićeva.

Svi se pitaju da li će produkcija uticati na nju tako što će je kazniti, a da li će do toga doći ostaje nam da ispratimo i saznamo.

Detaljnije pogledajte na video-klipu u nastavku:

Srbija Danas/K.L.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh