Film i TV

“Moj SVIJET” – Filip Car pred POMIRENJE sa Aleks Nikolić: Jednom fotografijom RAZJAŠNJEN njihov odnos

On je objavio fotografiju svoje kćerkice.

ATA images

Trudna Aleksandra Nikolić i njen bivši dečko Filip Car nedavno su objavili snimak na Instagramu koji je izazvao burne reakcije među njihovim fanovima. Na snimku se može videti kako oboje borave u istom stanu, što je izazvalo spekulacije da su se njih dvoje pomirili nakon turbulentnog raskida.

Međutim, kasnije se ispostavilo da je snimak bio deo marketinške kampanje za jedan apartman u Hrvatskoj. Nakon što je otkriven pravi razlog zajedničkog boravka Aleksandre i Filipa, mnogi fanovi su bili razočarani, piše srbija danas.

Ipak, čini se da su Aleksandra i Car ponovo u dobrim odnosima, sudeći po najnovijoj Filipovoj objavi na Instagramu. On je podelio fotografiju svoje devojčice, koja uskoro dolazi na svet, te su mnogi zaključili da su Aleksandra i Car na korak do pomirenja:

– Moj svijet – napisao je Filip u objavi.

Njihovi fanovi su odmah počeli da spekulišu da su se Aleksandra i Filip pomirili, posebno imajući u vidu Aleksandrino trudničko stanje. Mnogi su bili iznenađeni ovakvim obrtom događaja, s obzirom na to da je njihov raskid bio poprilično buran i javan, piše Srbija Danas.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh