Film i TV

Miona UHVATILA Ša u AKCIJI sa drugim zadrugarkama – Napravila SCENU u Šimanovcima: Sve se treslo

Ljubomora je jača od nje.

Nenad Aleksić Ša - srbija danas

Dok su ukućani uživali u slobodnoj večeri, Miona Jovanović i Nenad Aleksić Ša su imali novu dramu. Naime, Miona je zamerila reperu što želi da frizira cimere, pa mu je zabranila bilo kakav kontakt sa ženama u kući, a on se momentalno ogradio.

Iako je Ša taj koji uglavnom ljubomoriše zbog ovakvih stvari, čini se da i Mioni smeta bilo kakva komunikacija sa ženama, pa mu je stavila do znanja da neće dozvoliti da ga vidi u društvu učesnica Elite.

Ša joj se pravdao, a potom shvatio da Jovanovićeva namerno iznuđuje raspravu i da samo želi svađu, kako bi “prekinula” monotoniju:

– Koje žene ja šišam, Bojanu i Matoru, muške frizure – rekao je Ša.

– Ti si rekao da ćeš biti frizer – rekla je Miona.

– Pa muški, ja nemam pojma o ženskim kosama – rekao je Ša.

– Otišla sam, hladno mi je – odbrusila je Miona.

– Nemoj više da me hvataš na te fore, da li si čula?! – nastavljao je Aleksić.

Veza Nenada Aleksića Ša i Miona Jovanović jako je tubulenta i skoro svakog dana imaju brutalne svađe koje odzvanjaju imanjem, a ostaje da vidimo da li će njihov odnos opstati i nakon završetka rijalitija, do čega nije ostalo malo vremena, te su na velikom testu, piše Srbija Danas.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh