Film i TV

Maja na Dan zaljubljenih poslala OŠTRU poruku Caru – Priredila mu hladan tuš, kako li će TRUDNA Aleks reagovati na OVO?

Marinkovićeva je odlučila da potkači bivšeg!

Filip Car, Maja i Aleksandra - srbija danas

Učesnica “Elite” Maja Marinković vratila se u Bijelu kuću juče, nakon kratke posjete ljekaru.

Pre nego je otišla ma sinoćnju žurku Marinkovićeva je podsjetila gledaoce i ljubavne parove na Dan zaljubljenih, koji je danas.

Njena prošlogodišnja izjava i dan-danas je popularna na društvenim mrežama, pa je Maja odlučila da je ponovi.

Stala je ispred kamere, pa se obratila gledaocima i poslala poruku svim ljubavnim parovima, kojima baš i ne cvetaju ruže:

– Dan zaljubljenih, poklon možete pokloniti svojoj djevojci, a možete i djevojci koju volite – rekla je Maja Marinković, pa se nasmijala, a fanovi su odmah prenijeli i objavili snimak.

Ovo se prošle godine odnosilo na Aleksandaru Nikolić i Filipa Cara, koji su tada bili u “Zadruzi”, zajedno sa Majom, pa je Marinkovićeva odlučila da ih pecne, a da li se i sada odnosila upravo na njih dvoje – ostaje nam samo da nagađamo.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh