Film i TV

“Blam me je, STIDIM SE” – Miki se danas mnogo kaje zbog intimnog čina u KOKOŠINJCU sa Nadeždom Biljić, otkrio da li su u kontaktu

Svi su imali priliku da vide njihov odnos bez cenzure!

Miki Đuričić i Nadežda Biljić - srbija danas

Miki Đuričić i Nadežda Biljić bili su kratko vrijeme partneri u rijalitiju “Zadruga 1”.

Te 2018. godine su imali i intimne odnose u kokošinjcu, čega se nekadašnji zadrugar danas nerado sjeća.

Naime, njih dvoje su se usred bijela dana za Vaskrs osamili u kokošninjcu i prepustili se strastima bez cenzure.

Bivši rijaliti učesnik iz Kupinova kaže kako nisu znali da je na tom mjestu postojala kamera, sve dok je navodno nisu ugledali kada se radnja završila.

– Ne bih mnogo pričao na tu temu. Da li se stidim nečega što je bilo u rijalitiju… Naravno da bi se svako stidio. Bila je tu kamera za koju nismo znali, i zbog te žene, i zbog sebe, naravno da me je blam i da se stidim. Smatram da mi to nije bilo potrebno jer ja nisam bio poznat po tome – rekao je Miki, koji je dobio i pitanje da li je danas u kontaktu sa pjevačicom.

– Nemamo odnos, svako živi svoj život. Svima želim sve najbolje – dodao je Đuričić u emisiji “Karte na sto”.

Nadežda je, sa druge strane, 2018. godine tokom gostovaja u emisiji “Amidži šou” rekla kako se ne kaje što je imala odnose u rijalitiju. Tada je gostovala sa Mikijem u istoj emisiji, gde je na sceni izvela i pesmu koja nosi naziv “Budale”.

– Ne stidim se što sam imala se*s pred kamerama, i to bih opet uradila. E sad, da li sa istim akterom, vidjet ćemo – rekla je Nadežda kroz šalu, a Miki se čudio i zakolutao očima, pa se sav zacrveno, piše srbija danas.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh