Film i TV

Janjuš KRIŠOM koristi TELEFON – Zbog OVIH detalja nastat će haos: “Ide na kapiju i ČEKA da donesu”

Ona je osula paljbu po Janjušu.

Takmičar “Elite” Marko Janjušević Janjuš nedavno je napustio rijaliti, kako bi dana prisustvovao četrdesetodnevnom pomenu najmlađem bratu Mihailu Janjuševiću, koji je krajem decembra prošle godine oduzeo sebi život.

U porodičnoj kući dokopao se telefona svog srednjeg brata Borisa, te počeo da šalje uvredljive poruke Jeleni Batos, bivšoj zadrugarki koja ga je nedavno raskrinkala. Jelena je objavila prepiske, a nakon gomile poruka koje je dobila od fanova, izdala je zvanično saopštenje na društvenoj mreži Instagram.

– Za vas nove koji se pitate šta je bilo i zašto, pun mi je inboks. Radi se o tome da ja više nisam mogla da gledam kako se ponaša prema Urošu, a Uroš sve radi da bi mu se odužio za stvar. Izigrava psa da bi mu se odužio i obradovao, sluša uvrede jer ga ovaj zove bolesnikom jer čeka na kapiji njegove tablete svako jutro i donosi mu, ismejava ga i govori da STRAHUJE, da će uletetit dok se s*ksa sa A, uzima mu POSLEDNJI NOVAC ZA KOCKU i onda napušava i tera od sebe – započela je Jelena.

– Ja sam onda objavila da smo ja i Tijana (Ajfon) uzele sve i da ovo njegovo ponašanje pokazuje samo da nije uopšte human, nego je iskoristio nečije humano delo, da bi u narado pokupio poene, a ovamo dete ono uništava. Ja sam nakon toga ispala najgora i neko ko hoće da se hvali da je pomogao – nastavila je Jelena.

– Greška je što sam ja išta rekla i smećarka sam, a nije greška da se on kiti tuđim perjem i da dete ono ugrožava. Jadan on, trči, misli da ga ovaj voli jer mu je kupio stvari. Aneli ovde ništa kriva nijem niti je ikog rastavli, on je samo pokazao da je Uroša koristio radi naroda i sada ne može više da glumi – dodala je ona.

– Ja i Tijana smo ono uradila da ono dete obradujemo, a ne da gospodin stavlja sebe u to humano delo i onda iskoristi to dete radi psa i da uzima od njega pare za kocku, a posle kiflu jednu da mu ne da i da ga tera u PM! – napisala je Jelena.

Srbija Danas/K.L.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh