Film i TV

Zvezdan se JAVNO PODSMIJAVA Anđeli: Đuričićeva izvrgnuta ruglu – Ove riječi sjeku poput mača

Ima li mjesta ovakvim komentarima?

Zvezdan Slavnić i Anđela Đuričić - srbija danas

Bivši zadrugar Zvezdan Slavnić se oglasio putem storija na društvenoj mreži Instagram, nakon što je u javnost isplivao snimak iz stana na Novom Beogradu, kad je Anđela Đuričić navodno upala u nekretninu, kako bi uzela svoje stvari.

Ono što je uspio da uradi jeste i da je “bocne”, odnosno ironično prokomentariše čitavu ovu situaciju.

Bivša zadrugarka Anđela Đuričić se oglasila javno na društvenoj mreži Instagram nakon što je u javnost isplivao sporni snimak njenog upada u stan Zvezdana Slavnića.

Njen stori koji je okačila na Instagramu je podijelio Zvezdan uz, kao što smo naveli, pomalo podrugljivu rečenicu i ironičan muzički odabri.

– O bre, Anđo, zar si stvarno mislila da te baš toliko voli? OMG (O moj Bože) – dopisao je Slavnić i dodao pjesmu “Kad prave ljubavi ginu”, koju izvodi Leontina Vukomanović.

Kako će Anđela reagovati na ove provokacije i da li će uopšte, ostaje nam da ispratimo, piše Srbija Danas.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh