Film i TV

“Ja IDEM…” – Nakon što ju je vidio SA DRUGIM, izjavio jezive riječi: Njegovo vrijeme je OTKUCALO

Nenada su svi pokušali da smire, ali sukob sa Mionom se nije gasio.

Nenad Aleksić Ša sinoć je za vrijeme žurke ušao u svađu sa svojom rijaliti djevojkom Mionom Jovanović, jer je razgovarala sa drugim muškarcem, piše srbija danas.

Nakon duge svađe, našli su se u pabu gde su oči u oči tajuedno sa Lepim Mićom pokušavali da reše sukob.

Ša nije imao tolerancije za njeno ponašanje, a njegovo vreme za ćutnju je otkucalo. On je Mioni sasuo u lice sve što misli, ali ni ona njega nije štedela.

– Koga ćeš ti da gledaš, sa kim ćeš da se muvaš, ko ti je dao dozvolu za to?! Nećeš meni te ku*vinske fore – vikao je Ša.

– Ma, koga gledam? Čovek me je pitao nešto, pitao me je gde je Lejdi, ja sam mu samo odgovorila – pravdala se Miona.

– Hajde samo pogledaj nekoga, pa ćeš videti šta će se desiti. Videćeš… Je*eš me u mozak dva meseca, još sad hoćeš da se kupaš, boli te pi*ka za mene – nastavljao je reper.

– Ti si mi rekao da idem kod drugog, ako mi ne odgovaraš, deset puta si mi to rekao, naravno da ću da puknem i kažem ti to – objašnjavala je Jovanovićeva, ali uzalud.

– Ne ja ne mogu više ovako, ja idem… – rekao je Ša.

Detaljniije pogledajte na video-klipu u nastavku:


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh